My research focus on the HCI subfield of HFI (Human-Food Interaction). I am open to various future employment opportunities. Whether in the industry with suitable research positions related to food design or in academia needing talent in HFI, I am interested in both.
採択者紹介Selected person Introduction
Keywords
42人の学生が見つかりました
メディアデザイン研究科 オガサワラ デ オリヴェイラ, ルーカス
Toy Design For Essential Leisure: Mixed-Media Interactive Creations using Embodied Technologies (subject to change)
Lucas is a cross-disciplinary media design researcher, investigating interactive critical design with focus on human-computer relational bodies perspective, awareness on diversity and inclusion (D&I), and playful design studies. Lucas also has a 15 years background career in creative productions for the media industry as a problem solver in management and creative development, with vast experience in global brands and innovative outcomes.
システムデザイン・マネジメント研究科 松本 凱斗
政策・メディア研究科 王 曼曼
Spatial-temporal Evolution and Influencing Mechanism of FEW nexus
Title: Spatial-temporal Evolution and Influencing Mechanism of FEW nexus
My research field is Urban Resilience, focusing on the FEW (Food-Energy-Water) nexus. The research will explore the interactions between food, energy, and water, and identify key areas of resource intensity and efficiency. Insights gained from the case study in China can be applied to Japan to address issues related to urbanization and resource allocation. For my career prospects, I aspire to work in research institutions or universities.
理工学研究科 霍 達
歴史的環境における水辺の公共空間の構成・活性に関する基礎研究
本研究は水の都「東京」の都市構造を巨視的・微視的に調査し、物理的空間構造のみならず人間行動及び住民・使用者の感情が都市空間に対する認知も研究に含まれ、より人間的に水辺の空間を評価でき、都市のアイデンティティを一層明らかにして都市再生を支援する。さらに、定性的調査・研究を有する人間性と定量的研究の科学性を融合的して、人間・空間・環境を総合的に配慮し、実現可能・活用でき・人間的研究であり、より文理の境界を超える研究・持続可能な研究である。(SDGs目標11)